Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ese Punto Bock (490617) - Pos Normal C.F. (433870) » 726888737: T75/J6/V

Liga 726888737 Información oficial sobre el partido 726888737 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.111 (5624)

Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 1 - 1 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
0 - 1 Silvià Saltó (41')
Carlos Pera Madrazo (47') 1 - 1
Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 1 - 1 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 2 - 0 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ese Punto Bock

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pedro Company va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Carlos Pera Madrazo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Raúl Balsalobre es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Bocketes va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Víctor Rosalench va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Bocketes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Mansur, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Oriol Cassoly de Bocketes va intentar batre la porteria rival al minut 42 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pedro Company va entorpir al marcador d'en Carlos Pera Madrazo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Fang Jun Jun va fer una magnífica aturada al minut 43, tot i el bon llançament de falta de Raúl Balsalobre.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Ribagorza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Rosalench va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Bocketes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Rosalench ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Oriol Cassoly va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bocketes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adib Khidiwi de Bocketes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pos Normal C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Silvià Saltó va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Normal, al minut 41. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Normal va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Manuel Blažič va anar a parar a les mans del porter.