Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD KATIUSCA (492189) - Pos Normal C.F. (433870) » 726888721: T75/J2/V

Liga 726888721 Información oficial sobre el partido 726888721 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.111 (5624)

RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 1 - 1 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
0 - 1 Xabier Akaieta (69')
Benten Paquot (84') 1 - 1
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 1 - 1 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 2 - 0 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD KATIUSCA

Goles Goles

  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel Ángel Buenaventura entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al KATIUSCA, un peu providencial d'en Benten Paquot va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Bohdan Igonin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KATIUSCA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patxi Castejón va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Núñez va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Giorgio Mari va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bohdan Igonin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Buenaventura del KATIUSCA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Roque Dacosta va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Pos Normal C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Xabier Akaieta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Normal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Benten Paquot haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Normal al minut 21.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Normal van sortir al contraatac al minut 58, però Walerian Nawara va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.