Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Gralla BSK (991774) - Organización (1419216) » 726888230: T75/J5/V

Liga 726888230 Información oficial sobre el partido 726888230 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.102 (5615)

La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido 1 - 5 Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido
Helmfried Rasmussen (11') 1 - 0
1 - 1 William Dabla (19')
1 - 2 Fridser Monsma (38')
1 - 3 Rafa Casasana (39')
1 - 4 Jabar El-Fakiri (59')
1 - 5 Fridser Monsma (62')
La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido 1 - 5 Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido 4 - 1 Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gralla BSK

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): El jugador Helmfried Rasmussen de Gralla es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Jetro Reiziger del Gralla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrzej Czółnowski va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Naser Zanjani va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Jetro Reiziger va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan Hadi Movahednia des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): 周 (Zhou) 祖山 (Zushan) va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 70 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Hadi Movahednia no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Helmfried Rasmussen de Gralla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Organización

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de William Dabla que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Fridser Monsma conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): William Dabla va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Organización, Rafa Casasana, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 59 pels visitants. En Jabar El-Fakiri va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Fridser Monsma de Organización va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Maurín Ríos Gómez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Jabar El-Fakiri va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 37. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Organización va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jordi Llàser va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Organización van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 61 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jabar El-Fakiri no va ser gens encertat.