Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandriles parmenses (490468) - Montjuic C.H. (795738) » 726888143: T75/J11/V

Liga 726888143 Información oficial sobre el partido 726888143 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.100 (5613)

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 3 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
0 - 1 Osvaldo Franceschi (12')
0 - 2 Joe Ishmael (32')
Jorge Beato (35') 1 - 2
Nikos Deskos (38') 1 - 3
José María Gutiérrez (78') 2 - 3
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 3 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 1 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): mandriles va reduir el marcador al minut 35 a 1 - 2 quan Jorge Beato va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Nikos Deskos va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 3 al minut 38.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de mandriles va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en José María Gutiérrez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ivan Laskin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Jorge Beato quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Diego Espinet de mandriles es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Gonzalo Díaz de Ortega va disposar d'una bona oportunitat al minut 67, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nikos Deskos després que el jugador de mandriles li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Montjuic C.H.

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Montjuic va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 12, quan Osvaldo Franceschi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joe Ishmael de Montjuic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Osvaldo Franceschi després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Aranzábal va poder desviar-lo a córner.
  • 289 Minuto 59 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Osvaldo Franceschi per la seva rapidesa. Al minut 59 va intentar marxar per velocitat d'en Cosmin Maghiar, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Misja Moerman. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Manuel Soldevilla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Aranzábal, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yasen Zhotev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Gallego de Montjuic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Mauricio De Dios de Montjuic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.