Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. SAN ESTEBAN (1416861) - apericall (119195) » 726888102: T75/J1/V

Liga 726888102 Información oficial sobre el partido 726888102 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.100 (5613)

U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 5 - 1 apericall Alineación oficial del equipo 'apericall' en el partido
Lukáš Šajnoha (25') 1 - 0
Matic Tamáš (30') 2 - 0
2 - 1 Holger Meingast (31')
Matic Tamáš (56') 3 - 1
Jesus Cerejinha (63') 4 - 1
Leonard Percoto (65') 5 - 1
U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 5 - 1 apericall Alineación oficial del equipo 'apericall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 4 - 0 apericall Alineación oficial del equipo 'apericall' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. SAN ESTEBAN

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ESTEBAN va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lukáš Šajnoha va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan ESTEBAN va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Matic Tamáš des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ESTEBAN a 3 - 1. Matic Tamáš va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, ESTEBAN va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jesus Cerejinha, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Leonard Percoto de ESTEBAN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Daniel Pree, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Daniel Pree de ESTEBAN no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local César Graça per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kristen Greve va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Robert de Diesbach de ESTEBAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

apericall

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 31, el jugador visitant Holger Meingast va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): apericall va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Christopher Rheinberger que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del apericall sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en James Lehmann, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Karl Nesvik va poder marcar per a apericall en un servei de cantonada picat per en Aaron Robbins quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): apericall van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Amadou Kouyo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 59, quan un error defensiu va deixar Aaron Robbins completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.