Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic de Vallmanya (493314) - Krilino 's Balompie (1416803) » 726887684: T75/J9/V

Liga 726887684 Información oficial sobre el partido 726887684 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.92 (5605)

Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido 3 - 0 Krilino 's Balompie Alineación oficial del equipo 'Krilino 's Balompie' en el partido
Dieter Felber (27') 1 - 0
Marc Ramon (31') 2 - 0
Víctor Vilatarsana (40') 3 - 0
Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido 3 - 0 Krilino 's Balompie Alineación oficial del equipo 'Krilino 's Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido 4 - 1 Krilino 's Balompie Alineación oficial del equipo 'Krilino 's Balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic de Vallmanya

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Dieter Felber va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vallmanya.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vallmanya va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marc Ramon progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Víctor Vilatarsana es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Petri Suikka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vallmanya.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vallmanya, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Thiago Piedade va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 234 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Petri Suikka, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amaurizinho Muniz Prado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Armando Meijlink va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thiago Piedade de Vallmanya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Krilino 's Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ivan Simeonov va ser clau en la jugada d'atac de Balompie al minut 37, quan ell mateix va fer una passada brutal a Hubert Sersheim, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Hubert Sersheim va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 70 en Josu Eulate va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pedro Martín Cerro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Josef Kadleček va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pedro Martín Cerro no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 90, quan un error defensiu va deixar Josu Eulate completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Simeonov de Balompie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.