Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Manchego (1579872) - Romerito All Stars (994179) » 726887543: T75/J1/V

Liga 726887543 Información oficial sobre el partido 726887543 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.90 (5603)

C.D. Manchego Alineación oficial del equipo 'C.D. Manchego' en el partido 3 - 1 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
0 - 1 Mario Frechel (16')
Erik Groven (36') 1 - 1
Anselmo Chirizzi (65') 2 - 1
David Quispecahuana (75') 3 - 1
C.D. Manchego Alineación oficial del equipo 'C.D. Manchego' en el partido 3 - 1 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D. Manchego Alineación oficial del equipo 'C.D. Manchego' en el partido 6 - 1 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Manchego

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Erik Groven va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Manchego, atacant per l'esquerra al minut 65, va aprofitar el magnífic llançament de Anselmo Chirizzi per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Manchego va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Quispecahuana va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Amedeo Liccardo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Thorben Büthe de Manchego va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Erik Groven del Manchego ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Milan Vogeltanz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Groven de Manchego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yüksel Odyakar de Manchego es va guanyar la targeta groga merescudament.

Romerito All Stars

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Romerito era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mario Frechel va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37, Jeppe Stensgaard de Romerito va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Romerito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Domenico Terlato va desviar el xut final de Ray Clune després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Andrea Arci va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.