Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Endwolers (773246) - ATK Getafe (772368) » 726886946: T75/J6/V

Liga 726886946 Información oficial sobre el partido 726886946 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.79 (5592)

Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 2 - 4 ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido
0 - 1 Steven Menschaert (30')
0 - 2 Adrián Espinosa (33')
0 - 3 Miguel José du Pieba (56')
0 - 4 Tim Granborg (67')
Roberto Prado (89') 1 - 4
Amir Masoud Lakzaei (89') 2 - 4
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 2 - 4 ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 2 - 1 ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Endwolers

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Endwolers van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Roberto Prado en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Amir Masoud Lakzaei, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Endwolers.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Daniel Hernández del Endwolers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Amir Masoud Lakzaei va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Miguel José du Pieba. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Juli Coquard va estar a punt d'empatar per a Endwolers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marvin Hergeirsson va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Christof Sager va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 37 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Endwolers va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 53 que Marvin Hergeirsson no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mattias Cederell de Endwolers es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

ATK Getafe

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Steven Menschaert va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Getafe eren letals, i Adrián Espinosa va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 56, Alberto Gandía va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Miguel José du Pieba, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 3.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Getafe va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tim Granborg, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Getafe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pedro Ignacio Quintero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Itsusko Antxieta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Gandía de Getafe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.