Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATK Getafe (772368) - Gol del Lugo (991270) » 726886926: T75/J1/V

Liga 726886926 Información oficial sobre el partido 726886926 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.79 (5592)

ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 1 - 1 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
Vindio Gordoncillo (2') 1 - 0
1 - 1 Alexander Jauretxe (48')
ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 1 - 1 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 2 - 0 Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATK Getafe

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Getafe. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Vindio Gordoncillo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Vindio Gordoncillo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Miguel José du Pieba gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gamaliel Vistamar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel José du Pieba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karl Millett de Getafe es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vindio Gordoncillo.

Gol del Lugo

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alexander Jauretxe de Lugo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Djamal Abdallah quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Djamal Abdallah de Lugo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.