Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club NPI (439800) - Eclipse Fútbol (1336738) » 726886884: T75/J4/V

Liga 726886884 Información oficial sobre el partido 726886884 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.78 (5591)

Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido 1 - 1 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
Miguel Naharro (1') 1 - 0
1 - 1 Fritz Wybrandt (29')
Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido 1 - 1 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido 3 - 1 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club NPI

Goles Goles

  • 124 Minuto 1 (Gol de penalti): Al minut 1 l'àrbitre va premiar Real amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Miguel Naharro va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, Agraciado Dalmau gairebé va marcar per a Real des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Real va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Zaïd Benjelloune va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Szymon Falszewski.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Dani Recatalà del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57, Miguel Naharro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dani Recatalà! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Dani Recatalà va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eclipse Fútbol

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 en Fritz Wybrandt va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jens Kiwittsmoor quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Fritz Wybrandt de Eclipse va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Eclipse va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Edmund Braunshausen va quedar-se sol davant el porter Alberto Del Río, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jens Kiwittsmoor que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Corvellini, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Unzaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmund Braunshausen.