Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD La Lagunilla (1600440) - RGA Team (311110) » 726886879: T75/J3/V

Liga 726886879 Información oficial sobre el partido 726886879 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.78 (5591)

CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 1 - 2 RGA Team Alineación oficial del equipo 'RGA Team' en el partido
0 - 1 Costante Faccioli (39')
Samuel Añón (47') 1 - 1
1 - 2 Yiğit Özçelik (62')
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 1 - 2 RGA Team Alineación oficial del equipo 'RGA Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD La Lagunilla Alineación oficial del equipo 'CD La Lagunilla' en el partido 0 - 2 RGA Team Alineación oficial del equipo 'RGA Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Lagunilla

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Lagunilla aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Samuel Añón va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Lagunilla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Rafael Ramírez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

RGA Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Costante Faccioli va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Yiğit Özçelik que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): RGA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Filomeno Furundarena va desviar el xut final de Nikola Velikov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Alberto Turpín va estar a punt de posar per davant a RGA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Filomeno Furundarena va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Nikola Velikov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nikola Velikov es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Delyan Yanev va marxar de Cosme Balsalobre en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de RGA van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RGA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rubén Artacho, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Artacho de RGA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.