Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pataboy (433853) - Real ffunness (797138) » 726886858: T75/J12/V

Liga 726886858 Información oficial sobre el partido 726886858 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.77 (5590)

pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido 3 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Anselm Martra (17') 1 - 0
Anselm Martra (35') 2 - 0
2 - 1 Lluís Fenollosa (51')
Adrià Navinès (87') 3 - 1
pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido 3 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido 3 - 2 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pataboy

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Anselm Martra de pataboy, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Anselm Martra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adrià Navinès va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a pataboy va estar a punt d'arribar en un córner. En Jaime Buiza va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gonçal Llauradó per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gergő Szűcs va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaime Buiza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Real ffunness

Goles Goles

  • 150 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51, Lluís Fenollosa va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera ffunness tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alberto Olabuenaga va deixar a Jaime Buiza assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 24, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luis Alberto Amat va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alberto Olabuenaga des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Emillen Irula va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ricardo Varo va fer una jugada per la banda esquerra, però Luis Alberto Amat va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): ffunness van seguir progressant per la banda dreta. Emillen Irula va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Fèlix Morgades per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 72, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lluís Fenollosa va marxar de Jaime Buiza en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ffunness van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en 卢 (Lu) 建 (Jian) va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Fèlix Morgades va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emillen Irula de ffunness va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Àlex Monjo de ffunness la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.