Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HazardTeam (1371780) - pataboy (433853) » 726886855: T75/J11/V

Liga 726886855 Información oficial sobre el partido 726886855 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.77 (5590)

HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 3 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Manuel Mauri (7') 1 - 0
Ivan Rosseland (40') 2 - 0
Jorge Vicente Vecina (48') 3 - 0
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 3 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 4 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HazardTeam

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar HazardTeam amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Manuel Mauri va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ivan Rosseland van servir per superar a l'últim defensor, en Jaime Buiza. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de HazardTeam cantant "Ivan Rosseland selecció!"
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan HazardTeam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Vicente Vecina des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Pedro Egocheaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Argider Pérez de Lama de HazardTeam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ivan Rosseland va rematar alt.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roberto Fernández Mugartegui va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El HazardTeam ho intentava per la dreta per mitjà de Roberto Fernández Mugartegui, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Portoneria, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Portoneria, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

pataboy

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Jaime Buiza va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pataboy va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yerai Pérez Cerro va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Javier Beltrán Pedreira va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.