Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poder Industrial F.C. (117760) - pataboy (433853) » 726886813: T75/J1/V

Liga 726886813 Información oficial sobre el partido 726886813 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.77 (5590)

Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido 3 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Adrian Stana (3') 1 - 0
Adrian Felecan (9') 2 - 0
Adrian Stana (89') 3 - 0
Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido 3 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido 3 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poder Industrial F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Adrian Stana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Industrial es posava per davant!
  • 134 Minuto 9 (Gol de penalti): Industrial va obtenir un penal al minut 9, que va llançar a la perfecció Adrian Felecan. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adrian Stana, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Adrian Felecan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Alberto Amat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pedder Stener va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Henoc Sabadell rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

pataboy

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de pataboy, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Anselm Martra va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 81 en Anselm Martra va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sabahattin Gülengöz va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Anselm Martra que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Gonçal Llauradó de pataboy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anselm Martra de pataboy es va guanyar la targeta groga merescudament.