Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Cockers (1434178) - C.D. Mala Vida (489579) » 726886690: T75/J12/V

Liga 726886690 Información oficial sobre el partido 726886690 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.74 (5587)

The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido 1 - 2 C.D. Mala Vida Alineación oficial del equipo 'C.D. Mala Vida' en el partido
0 - 1 Daniel 'Rompetibias' Dolega (30')
Ferran Bofarull (59') 1 - 1
1 - 2 Jason 'Wizard' Pinedo (80')
The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido 1 - 2 C.D. Mala Vida Alineación oficial del equipo 'C.D. Mala Vida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido 1 - 1 C.D. Mala Vida Alineación oficial del equipo 'C.D. Mala Vida' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Cockers

Goles Goles

  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Després de 59 minuts de partit, Ferran Bofarull igualava per Cockers en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 16, un contraatac del Cockers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ferran Bofarull perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Cockers va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Attila Walfisch va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

C.D. Mala Vida

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Mala Vida Daniel 'Rompetibias' Dolega va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jason 'Wizard' Pinedo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Stanisław 'Lawbreaker' Jacyszyn va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Daniel 'Rompetibias' Dolega rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Julio '7 Muelles' Entriago al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Mala Vida va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Magí Subiràs va desviar el xut final de Stanisław 'Lawbreaker' Jacyszyn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Stanisław 'Lawbreaker' Jacyszyn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel 'Rompetibias' Dolega.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanisław 'Lawbreaker' Jacyszyn de Mala Vida va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.