Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BLaZeRS F.C (1597614) - The Whiplash (1589497) » 726886612: T75/J7/V

Liga 726886612 Información oficial sobre el partido 726886612 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.73 (5586)

BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 2 - 2 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
0 - 1 Nikola Stoyanov (9')
Hugo Hellbeck (17') 1 - 1
Tanguy Montel (32') 2 - 1
2 - 2 Nikola Stoyanov (48')
BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 2 - 2 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BLaZeRS F.C Alineación oficial del equipo 'BLaZeRS F.C' en el partido 0 - 2 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BLaZeRS F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Robert Telesz va acabar en una passada genial cap al jugador de BLaZeRS Hugo Hellbeck, que va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Tanguy Montel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BLaZeRS i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Mark Dolčič va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

The Whiplash

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Nikola Stoyanov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 48, quan Nikola Stoyanov va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Xeromé da Senra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nikola Stoyanov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Johannes Erdmann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Turgut Saltur va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Jean-Philippe Esnard va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Whiplash va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 57, quan Johannes Erdmann va quedar-se sol davant el porter Xeromé da Senra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Nikola Stoyanov va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Whiplash va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xeromé da Senra va desviar el xut final de Turgut Saltur després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Whiplash que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Johannes Erdmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Turgut Saltur de Whiplash la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikola Stoyanov de Whiplash amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.