Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Whiplash (1589497) - campanar c.f. (778269) » 726886600: T75/J3/V

Liga 726886600 Información oficial sobre el partido 726886600 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.73 (5586)

The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido 3 - 1 campanar c.f. Alineación oficial del equipo 'campanar c.f.' en el partido
Anđelko Kobasić (18') 1 - 0
Reyes Sánchez (40') 2 - 0
Mikael Lagerwald (66') 3 - 0
3 - 1 Erlaitz Argatxa (86')
The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido 3 - 1 campanar c.f. Alineación oficial del equipo 'campanar c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido 3 - 0 campanar c.f. Alineación oficial del equipo 'campanar c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Whiplash

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Anđelko Kobasić ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Whiplash es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Whiplash van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Reyes Sánchez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Mikael Lagerwald va augmentar la diferència de Whiplash a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nicolás Sarandeses va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Jean van der Gaag, però aquest no va encertar a marcar.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Whiplash va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Anđelko Kobasić va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicolás Sarandeses per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor Galdeano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Reyes Sánchez gairebé va marcar per a Whiplash des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Sarandeses es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anđelko Kobasić va rematar alt.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Anđelko Kobasić va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Reyes Sánchez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Víctor Galdeano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

campanar c.f.

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): campanar van mostrar una bona compenetració quan al minut 86 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Erlaitz Argatxa va rematar sense oposició al fons de la xarxa.