Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patatón Parriba (122388) - Deggial (1416096) » 726885965: T75/J13/V

Liga 726885965 Información oficial sobre el partido 726885965 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / V.61 (5574)

Patatón Parriba Alineación oficial del equipo 'Patatón Parriba' en el partido 4 - 2 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
Cor Siemens (15') 1 - 0
1 - 1 Miguel Farías (17')
1 - 2 Martino Giacomin (28')
Armindo Rosário (36') 2 - 2
Cor Siemens (65') 3 - 2
Damiano Dallai (76') 4 - 2
Patatón Parriba Alineación oficial del equipo 'Patatón Parriba' en el partido 4 - 2 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Patatón Parriba Alineación oficial del equipo 'Patatón Parriba' en el partido 4 - 2 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
Tiene un resultado normal 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatón Parriba

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Patatón s'avançava en el marcador després que en Cor Siemens xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Armindo Rosário facilitava les coses al Patatón amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bradly Willits la va rematar Cor Siemens amb una magnífica volea que va fer pujar per a Patatón el 3 - 2.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Damiano Dallai de Patatón va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Cor Siemens va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En 叶 (Ye) 舜兴 (Shunxing), fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Patatón va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 廖 (Liao) 扬明 (Yangming) en un 1 contra 1 amb el porter Sylë Kanani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Cor Siemens del Patatón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 72 en Bjarne Rogersson ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Cor Siemens el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Rafael Pino quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cor Siemens va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bjarne Rogersson, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hans-Göran Bertilsson de Patatón va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Deggial

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 17 minuts Miguel Farías va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Martino Giacomin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.