Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilla (310957) - Seppah Club (308571) » 726885890: T75/J8/V

Liga 726885890 Información oficial sobre el partido 726885890 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.60 (5573)

Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 0 - 0 Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 0 - 2 Seppah Club Alineación oficial del equipo 'Seppah Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Juanes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Castilla van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 81 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bran Rodas, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): El Castilla va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bran Rodas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Seppah Club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mojtaba Haddad que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Stephan Putlitz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En 方 (Fang) 继诚 (Jicheng), que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Castilla, però Sergio Honorato no va poder encertar el xut.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Darrell Bronson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nischal Thoriq no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.