Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

All For the Glory.FC (1602176) - UE Barça (1434577) » 726885740: T75/J12/V

Liga 726885740 Información oficial sobre el partido 726885740 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.57 (5570)

All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido 2 - 1 UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido
0 - 1 José García Ferreros (7')
Carlos Martín (49') 1 - 1
Carlos Martín (68') 2 - 1
All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido 2 - 1 UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido 0 - 2 UE Barça Alineación oficial del equipo 'UE Barça' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All For the Glory.FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El contraatac de Glory.FC va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Carlos Martín va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Carlos Martín ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Glory.FC es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Amós Verga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Glory.FC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Martín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

UE Barça

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Barça prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José García Ferreros.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Colm Miller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Clemente Cillara, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Barça va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ryan Gayle va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Girolamo Chittaro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Aydın Hacıyev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ryan Gayle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a José García Ferreros sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.