Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flyned (122213) - Los ofensivos (800847) » 726885313: T75/J4/V

Liga 726885313 Información oficial sobre el partido 726885313 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.50 (5563)

Flyned Alineación oficial del equipo 'Flyned' en el partido 2 - 2 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
0 - 1 Max Goak (7')
Thorleif Tuvlius (21') 1 - 1
1 - 2 Jordi Marsol (70')
Carlos Ribeiro (76') 2 - 2
Flyned Alineación oficial del equipo 'Flyned' en el partido 2 - 2 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flyned Alineación oficial del equipo 'Flyned' en el partido 1 - 2 Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flyned

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El contraatac de Flyned va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Thorleif Tuvlius va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Flyned era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Carlos Ribeiro va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joni Tirronen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Flyned va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Krisztián Hornyák va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Krisztián Hornyák va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Menachem Hofmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Ortuzar de Flyned la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los ofensivos

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ofensivos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Max Goak.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): En Jordi Marsol va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 70. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Farzad Sheybani va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): ofensivos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Krzysztof Fetraś va desviar el xut final de Ronny Humberto Cavenaghi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Giorgio Rizza va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Krisztián Hornyák per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Krzysztof Fetraś va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Farzad Sheybani, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ronny Humberto Cavenaghi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.