Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los ofensivos (800847) - At. Castalia F.C. (798911) » 726885309: T75/J3/V

Liga 726885309 Información oficial sobre el partido 726885309 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.50 (5563)

Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido 3 - 0 At. Castalia F.C. Alineación oficial del equipo 'At. Castalia F.C.' en el partido
Ronny Humberto Cavenaghi (17') 1 - 0
Mohsen Katiraei (30') 2 - 0
Jordi Marsol (64') 3 - 0
Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido 3 - 0 At. Castalia F.C. Alineación oficial del equipo 'At. Castalia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los ofensivos Alineación oficial del equipo 'Los ofensivos' en el partido 4 - 1 At. Castalia F.C. Alineación oficial del equipo 'At. Castalia F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los ofensivos

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Farzad Sheybani encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Ronny Humberto Cavenaghi només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ofensivos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mohsen Katiraei progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jordi Marsol va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Paolo Tampieri es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrik Orenner de ofensivos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

At. Castalia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 34, quan un error defensiu va deixar Carlos Igal completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Castalia va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Raúl Verdenosa no va poder controlar.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Raúl Verdenosa ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Tomé, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolf Fraixedes de Castalia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.