Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALENCIA C.F (434051) - pollosos fc. (1581698) » 726885185: T75/J14/V

Liga 726885185 Información oficial sobre el partido 726885185 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.47 (5560)

VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido 2 - 0 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
Xulián Baulo (43') 1 - 0
Gesuele Angioni (75') 2 - 0
VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido 2 - 0 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido 2 - 0 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALENCIA C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): VCF s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Xulián Baulo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gesuele Angioni es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): VCF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrian Gheorghiu en un 1 contra 1 amb el porter Rudolf Dettenhofer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts disputats, Balendin Undio gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rudolf Dettenhofer va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Adrian Gheorghiu que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): VCF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gesuele Angioni ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Thomas Robinson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Marco Del Borrello, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Balendin Undio, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gesuele Angioni va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gesuele Angioni de VCF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Clavijo Pérez.

pollosos fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en 钱 (Qian) 靖威 (Jingwei) va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Balendin Undio per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pollosos, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Roelof Tamaëla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El pollosos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Alberto Liébana va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Emilio Arrete Victoria va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bogdan Veselinović va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 90 minuts, el pollosos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adnan Chiheb de pollosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.