Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TK_Katana (1591434) - SAMA FC (801192) » 726884908: T75/J1/V

Liga 726884908 Información oficial sobre el partido 726884908 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.43 (5556)

TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido 2 - 0 SAMA FC Alineación oficial del equipo 'SAMA FC' en el partido
Diomedes Liévano (33') 1 - 0
Gilberto Redondo (89') 2 - 0
TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido 2 - 0 SAMA FC Alineación oficial del equipo 'SAMA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido 2 - 0 SAMA FC Alineación oficial del equipo 'SAMA FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TK_Katana

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 33 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Diomedes Liévano llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): TK_Katana va aconseguir el 2 - 0 quan Gilberto Redondo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Redondo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Víctor Cejudo-Alcántara una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Emre Üzbek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Molleví Esquirol, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Gilberto Redondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emre Üzbek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diomedes Liévano per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emre Üzbek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 79 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Diomedes Liévano estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

SAMA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Reza Zeelenberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): SAMA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Július Ihradský es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.