Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalifato AFC (1588566) - Villaverde CF (490447) » 726884839: T75/J11/V

Liga 726884839 Información oficial sobre el partido 726884839 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.41 (5554)

Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido 3 - 1 Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido
Francisco Barral (27') 1 - 0
Nico Torralva (28') 2 - 0
2 - 1 Antonakis Kalivitis (30')
Otili Akordaetxezuria (35') 3 - 1
Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido 3 - 1 Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido 5 - 2 Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalifato AFC

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 27 minuts, Francisco Barral va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kalifato va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nico Torralva progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kalifato a 3 - 1. Otili Akordaetxezuria va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Miguel Ruiz Moreno es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Fernández de Granada no va ser aprofitada per en Pablo Melgosa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Nico Torralva es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Melgosa de Kalifato es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Otili Akordaetxezuria de Kalifato amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Villaverde CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Antonakis Kalivitis de Villaverde després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Jiří Vinický va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Villaverde van seguir progressant per la banda dreta. Abdelghani Benlachtar va tenir la seva oportunitat al minut 57, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Henrik Kuhl quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Sergio Serrano va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Abdelghani Benlachtar va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Sergio Serrano no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franco Mantilla de Villaverde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.