Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villaverde CF (490447) - Kalifato AFC (1588566) » 726884808: T75/J4/V

Liga 726884808 Información oficial sobre el partido 726884808 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.41 (5554)

Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido 2 - 3 Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido
0 - 1 Otili Akordaetxezuria (16')
Antonakis Kalivitis (77') 1 - 1
Paweł Glica (80') 2 - 1
2 - 2 Luis Carlos Arregocés (81')
2 - 3 Víctor Garaiburu (86')
Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido 2 - 3 Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Villaverde CF Alineación oficial del equipo 'Villaverde CF' en el partido 3 - 3 Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villaverde CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antonakis Kalivitis de Villaverde va aconseguir igualar el partit al minut 77, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paweł Glica, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Villaverde se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Arkadiusz Prochal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Villaverde.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Villaverde va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jiří Vinický la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Antonakis Kalivitis va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Henrik Kuhl va estar a punt d'empatar per a Villaverde quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Serrano va desviar la pilota a l'últim instant.

Kalifato AFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Kalifato va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Otili Akordaetxezuria va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Kalifato van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 81, quan Luis Carlos Arregocés va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 86, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Garaiburu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kalifato que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Garaiburu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Otili Akordaetxezuria. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Fernández de Granada va intentar anar-se'n per velocitat al minut 85 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 89, tothom va saber perquè en Nico Torralva era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.