Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bunis Revolution (439353) - Pedreña F.C. (1583863) » 726884634: T75/J1/V

Liga 726884634 Información oficial sobre el partido 726884634 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.38 (5551)

FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 1 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
0 - 1 Dud Colley (34')
Payam Gharaei (48') 1 - 1
FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 1 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Bunis Revolution Alineación oficial del equipo 'FC Bunis Revolution' en el partido 5 - 0 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Es un cenizo 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bunis Revolution

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Payam Gharaei va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Şaban Karahan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Revolution.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Cendegui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Luis Vaz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Fernando Cendegui arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Revolution va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Luis Vaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Revolution va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Victorio Escurra en un 1 contra 1 amb el porter José Alfredo Rubio Pérez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sergi Tàrrech va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en David Mar per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Revolution va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Manfried Hasenöhrl va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pedreña prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dud Colley.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Pedreña van sortir al contraatac al minut 28, però Óli Sigurmundsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Óli Sigurmundsson quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Rosinha ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.