Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Billi Boys (1581981) - Torrent de talent (797656) » 726884602: T75/J8/V

Liga 726884602 Información oficial sobre el partido 726884602 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.37 (5550)

Los Billi Boys Alineación oficial del equipo 'Los Billi Boys' en el partido 2 - 3 Torrent de talent Alineación oficial del equipo 'Torrent de talent' en el partido
0 - 1 Sandro Correia Pinheiro (40')
Emre Apaydın (42') 1 - 1
1 - 2 Luther Wakefield (47')
1 - 3 Fernando Espital (84')
Nameni Chidzero (86') 2 - 3
Los Billi Boys Alineación oficial del equipo 'Los Billi Boys' en el partido 2 - 3 Torrent de talent Alineación oficial del equipo 'Torrent de talent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Billi Boys Alineación oficial del equipo 'Los Billi Boys' en el partido 4 - 4 Torrent de talent Alineación oficial del equipo 'Torrent de talent' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Billi Boys

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Emre Apaydın va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nameni Chidzero, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Billi.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Billi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Navarro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco de la Viña.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Billi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniele Grazioso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Joanes Ernio es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Perico Vallino va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Emre Apaydın quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Joanes Ernio va llançar una falta directa al minut 82 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Daniele Grazioso va enviar un xut des de 40 metres al minut 85, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Torrent de talent

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Sandro Correia Pinheiro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Luther Wakefield que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Espital, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luther Wakefield va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 225 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Sandro Correia Pinheiro va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Igor Alexander Nessmann. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Yared Yilik va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.