Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Real (1416839) - Unio Esportiva Breda (434568) » 726884289: T75/J14/V

Liga 726884289 Información oficial sobre el partido 726884289 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.31 (5544)

Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido 1 - 2 Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido
0 - 1 古 (Gu) 尚 (Shang) (53')
0 - 2 Roberto Mascetti (89')
András Kámory (89') 1 - 2
Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido 1 - 2 Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido 4 - 1 Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Real

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): András Kámory de Union va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Luis Narbona Sales va poder marcar per a Union en un servei de cantonada picat per en Luis Eduardo Chonono quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Union va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Jaume Castanyer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gigi Valle va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts disputats, Luis Eduardo Chonono gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Enrique Gaona va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Union va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jaume Castanyer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 290 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Simão Sousa Dias s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Luis Narbona Sales va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Josh Hill de Union va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Unio Esportiva Breda

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 53, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 古 (Gu) 尚 (Shang) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Roberto Mascetti de Esportiva va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Aitanu Irarramendi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Aitanu Irarramendi va fer al minut 22 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 古 (Gu) 尚 (Shang), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.