Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guapito en la Red (993891) - Union Real (1416839) » 726884265: T75/J7/V

Liga 726884265 Información oficial sobre el partido 726884265 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.31 (5544)

Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 0 - 1 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
0 - 1 Aung Lin Aung (30')
Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 0 - 1 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 2 - 0 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guapito en la Red

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Julio 'Purito' Churruca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guapito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Guapito va posar setge sobre la defensa central visitant però en Julio 'Purito' Churruca no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Guapito enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Guapito va estar a punt d'arribar en un córner. En Anders 'Torpedo' Wendt va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Jan-Peter 'Juanito' Korte de Guapito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Jan-Peter 'Juanito' Korte de l'equip Guapito, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Union Real

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 30 minuts, Aung Lin Aung va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Pedro Cabúes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gigi Valle va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Bård Ulvund al minut 85.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Union sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gigi Valle, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.