Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unio Esportiva Breda (434568) - Guapito en la Red (993891) » 726884250: T75/J3/V

Liga 726884250 Información oficial sobre el partido 726884250 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.31 (5544)

Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 2 - 2 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
古 (Gu) 尚 (Shang) (13') 1 - 0
1 - 1 Rubén Mena (19')
Víctor Hugo Ortega (27') 2 - 1
2 - 2 Hugo Norberto 'Muro' Gasparini (67')
Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 2 - 2 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 3 - 0 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unio Esportiva Breda

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el Esportiva va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 古 (Gu) 尚 (Shang), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Esportiva va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 27 Víctor Hugo Ortega va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Esportiva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dimitar Trifonov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): 古 (Gu) 尚 (Shang) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de José María 'El Pollo' Cost va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Felipe Gomendio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José María 'El Pollo' Cost va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dimitar Trifonov de Esportiva va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Aitanu Irarramendi gairebé va marcar per a Esportiva des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José María 'El Pollo' Cost al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 古 (Gu) 尚 (Shang) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 164 Minuto 19 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Rubén Mena va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Hugo Norberto 'Muro' Gasparini que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): Guapito va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rubén Mena va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan József 'Huevo' Zsámár va estar a punt de posar per davant a Guapito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enrique Gaona va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Tobia 'Purito' Wahl al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.