Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

river argenta (120724) - Siempre con tomate (801966) » 726883993: T75/J10/V

Liga 726883993 Información oficial sobre el partido 726883993 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.26 (5539)

river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 0 - 3 Siempre con tomate Alineación oficial del equipo 'Siempre con tomate' en el partido
0 - 1 Mihai Cintean (19')
0 - 2 Yuri Yanev (31')
0 - 3 Ruizinho Sousa Jr. (59')
river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 0 - 3 Siempre con tomate Alineación oficial del equipo 'Siempre con tomate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 0 - 5 Siempre con tomate Alineación oficial del equipo 'Siempre con tomate' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river argenta

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernard Meiser va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Marian Moroianu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matthew Marriott va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Glen Sicklemore va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marian Moroianu i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a argenta, però el xut de Benjamin Chabal va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Irei Lakuntzarra de argenta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Irei Lakuntzarra es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Siempre con tomate

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mihai Cintean que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Yuri Yanev va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Siempre va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ruizinho Sousa Jr..

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Titas Lomtevas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, el Siempre va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Titas Lomtevas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Georg-Johannes Silcher, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Siempre va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 284 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Titas Lomtevas de Siempre va fallar un penal al minut 58. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Titas Lomtevas es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Yuri Yanev de Siempre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.