Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estas que te vas (777284) - Ourense Fenix (1332324) » 726883837: T75/J13/V

Liga 726883837 Información oficial sobre el partido 726883837 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / V.23 (5536)

Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 2 - 3 Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido
0 - 1 Pierluigi Gambogi (3')
0 - 2 Pierluigi Gambogi (20')
0 - 3 Pierluigi Gambogi (37')
Agustín Osta Font (70') 1 - 3
Jonas Stafflenberg (82') 2 - 3
Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 2 - 3 Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido 4 - 3 Ourense Fenix Alineación oficial del equipo 'Ourense Fenix' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,9 % 27,9 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estas que te vas

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Agustín Osta Font trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Jonas Stafflenberg de Estas va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio José Rufín va marxar de Javier Berniz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Estas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): El Estas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ignacio Bollar la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio José Rufín de Estas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71 en Asur Antzieta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Ourense Fenix

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Milton Baldomero va anar directament als peus de Pierluigi Gambogi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pierluigi Gambogi de Ourense l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 20 de partit.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Pierluigi Gambogi va augmentar l'avantatge de Ourense a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Martin Greilinger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gaietà Roger, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Roman Bartsev, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ourense va quedar sense poder incrementar el seu marcador.