Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Genicera Returns (1368880) - Estas que te vas (777284) » 726883800: T75/J4/V

Liga 726883800 Información oficial sobre el partido 726883800 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.23 (5536)

Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 0 - 1 Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido
0 - 1 Ignacio Bollar (78')
Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 0 - 1 Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 2 - 0 Estas que te vas Alineación oficial del equipo 'Estas que te vas' en el partido
Tiene mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genicera Returns

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Genicera va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Muhittin Bergüzar en un 1 contra 1 amb el porter Quirze Colldefors, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florin Ciuvăţ de Genicera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Estas que te vas

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Estas agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ignacio Bollar amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio José Rufín va ridiculitzar a en Cristian Orăşteanu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Estas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Bollar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Antonio José Rufín de Estas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelwaris Riad.