Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Espanyol de Barcelona (315545) - Treballadors Organitzats (801970) » 726883581: T75/J5/V

Liga 726883581 Información oficial sobre el partido 726883581 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.19 (5532)

RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 1 - 2 Treballadors Organitzats Alineación oficial del equipo 'Treballadors Organitzats' en el partido
Mahi Bouguerra (16') 0 - 1
Manuel Navarro Malta (50') 1 - 1
1 - 2 Roberto Bertallo (76')
RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 1 - 2 Treballadors Organitzats Alineación oficial del equipo 'Treballadors Organitzats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 3 - 1 Treballadors Organitzats Alineación oficial del equipo 'Treballadors Organitzats' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 125 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Mahi Bouguerra va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 16. 0-1.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Manuel Navarro Malta de Espanyol va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 el Espanyol va posar setge sobre la defensa central visitant però en Manuel Navarro Malta no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Saleem Al-Imad va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mahi Bouguerra va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mahi Bouguerra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Pepe Paleologos no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saleem Al-Imad de Espanyol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Treballadors Organitzats

Goles Goles

  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Treb-Org va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 76. Roberto Bertallo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Treb-Org va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Roberto Bertallo va quedar-se sol davant el porter Peer-Augustin Lorrain, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Gray. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Jens Stressler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.