Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

¿contra quien jugamos? (774351) - Armaar FC (1458451) » 726883491: T75/J11/V

Liga 726883491 Información oficial sobre el partido 726883491 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.17 (5530)

¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 3 - 1 Armaar FC Alineación oficial del equipo 'Armaar FC' en el partido
Pablo Sánchez Zorrilla (23') 1 - 0
Carlos Torres (50') 2 - 0
2 - 1 Hermann Stauder (61')
Pablo Sánchez Zorrilla (89') 3 - 1
¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 3 - 1 Armaar FC Alineación oficial del equipo 'Armaar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 0 - 3 Armaar FC Alineación oficial del equipo 'Armaar FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

¿contra quien jugamos?

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Wenceslao Ortiz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pablo Sánchez Zorrilla, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Benicio Gavín arribés a peus de Carlos Torres, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a jugamos? el 2 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Armaar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Sánchez Zorrilla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del jugamos? es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jugamos? va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benicio Gavín, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jugamos? va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Orte va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El jugamos? va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Venceslau Carbajo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Armaar FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 61, el jugador visitant Hermann Stauder va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hermann Stauder ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Uriel Valea va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Armaar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mirel Avram, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Uriel Valea va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Mirel Avram quasi aconsegueix empatar per Armaar al minut 48, però José Alfonso Benítez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.