Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taberianos (1459971) - Agaleja Balompie (1418420) » 726883436: T75/J10/V

Liga 726883436 Información oficial sobre el partido 726883436 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.16 (5529)

Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 1 - 0 Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido
Ramón Fernández (22') 1 - 0
Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 1 - 0 Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 1 - 1 Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,4 % 37,3 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taberianos

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En Ramón Fernández va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Juraj Kanda va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Juraj Kanda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Taberianos.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Taberianos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kay-Thewes Gläsel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joaquín Yermo.
  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Taberianos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juraj Kanda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Calvin Stephenson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Taberianos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Osmonkul Asankulov de Taberianos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Agaleja Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Rafael Mahuad va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Ondona va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Tomasz Repeć quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lucian Ciobanu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miłosz Lepianka va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): David Destany quasi aconsegueix empatar per Agaleja al minut 35, però Antonio Ondona va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Tomasz Repeć sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Òscar Dols de Agaleja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.