Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taberianos (1459971) - MONTAU CF (1578879) » 726883417: T75/J6/V

Liga 726883417 Información oficial sobre el partido 726883417 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.16 (5529)

Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 0 - 0 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taberianos Alineación oficial del equipo 'Taberianos' en el partido 2 - 1 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taberianos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Taberianos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Adrián Duque va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrián Duque va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Taberianos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Calvin Stephenson va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kay-Thewes Gläsel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gelu Login va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Dirk Aumühle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Juraj Kanda del Taberianos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Win Maung Nge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MONTAU CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): 木 (Mu) 子扬 (Ziyang) de MONTAU, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Maestre España que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 215 Minuto 57 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fausto Pla va superar els defenses rivals per velocitat al minut 57 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Elbio Moreno va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Luis Azoca, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MONTAU que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jairo Estela, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Azoca de MONTAU es va guanyar la targeta groga merescudament.