Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marcelinhos (307547) - F.C. Spartak de Llobregat (988382) » 726883318: T75/J9/V

Liga 726883318 Información oficial sobre el partido 726883318 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.14 (5527)

Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 4 - 2 F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido
Eronildo Arapuca (18') 1 - 0
Rein van Praag (25') 2 - 0
Eronildo Arapuca (35') 3 - 0
3 - 1 Nay Lin Oo (43')
3 - 2 Nay Lin Oo (68')
Ðorđe Ivanišević (90') 4 - 2
Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 4 - 2 F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 1 - 1 F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido
Tiene bastante suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,5 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcelinhos

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Eronildo Arapuca va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Marcelinhos.
  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 25, en Constantin Heicher la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Rein van Praag que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Constantin Heicher encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Eronildo Arapuca només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 0.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 90 minuts quan Karsten Schrammek va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ðorđe Ivanišević, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Rein van Praag hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ðorđe Ivanišević havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eronildo Arapuca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 46, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Marcelinhos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Eronildo Arapuca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eronildo Arapuca.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Constantin Heicher de Marcelinhos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

F.C. Spartak de Llobregat

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats de Spartak van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Nay Lin Oo va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 68 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Nay Lin Oo.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Azim Daryani la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Spartak havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Spartak van seguir progressant per la banda dreta. Siep Goumans va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Amancio Valdeliso va fer una jugada per la banda esquerra, però Nikolaos Arachovakis va aturar el seu xut.