Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alifantes SV (437268) - F.C. Llibertari IV (492194) » 726883310: T75/J7/V

Liga 726883310 Información oficial sobre el partido 726883310 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.14 (5527)

Saturno C.F Alineación oficial del equipo 'Saturno C.F' en el partido 0 - 0 F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saturno C.F Alineación oficial del equipo 'Saturno C.F' en el partido 0 - 2 F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saturno C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Miguel Gonzalo Anes va ser clau en la jugada d'atac de Stno al minut 27, quan ell mateix va fer una passada brutal a François-Xavier Dubouchet, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

F.C. Llibertari IV

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Alberto Aguirre de Cárcer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Marin Tesla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hamid Hayan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Alex Glotz va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Alex Glotz quasi marca en una jugada assajada de córner que Boris Gotev havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Alberto Aguirre de Cárcer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marin Tesla va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Adrián Yorgos va estar a punt de posar per davant a Llibertari amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marin Tesla va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Llibertari que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Orla Strandvad, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Llibertari va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Garry Bishop va quedar-se sol davant el porter Marin Tesla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Llibertari va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marin Tesla va desviar el xut final de Alberto Aguirre de Cárcer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vukašin Mijailović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hamid Hayan de Llibertari la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.