Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Llibertari IV (492194) - F.C. Wu-fu (1580949) » 726883304: T75/J6/V

Liga 726883304 Información oficial sobre el partido 726883304 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.14 (5527)

F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido 2 - 0 F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido
Alberto Aguirre de Cárcer (2') 1 - 0
Adrián Yorgos (4') 2 - 0
F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido 2 - 0 F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido 1 - 0 F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Llibertari IV

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alberto Aguirre de Cárcer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Llibertari es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 4 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Llibertari va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrián Yorgos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrián Yorgos va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Orla Strandvad va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Al minut 5 en Xavier Combeau va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

F.C. Wu-fu

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Wu-fu van sortir al contraatac al minut 3, però Kurt Gambin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Wu-fu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 21, però el xut de Yiorgis Margiolis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Wu-fu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Filip Jabůrek, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wu-fu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Prospero Alioto va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Wu-fu van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Prospero Alioto no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.