Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jotabe (1579248) - A.C. Coyote (799038) » 726883269: T75/J11/V

Liga 726883269 Información oficial sobre el partido 726883269 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.13 (5526)

jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido 2 - 0 A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido
César Setón (32') 1 - 0
Valentí Vallbona (64') 2 - 0
jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido 2 - 0 A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jotabe Alineación oficial del equipo 'jotabe' en el partido 2 - 0 A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jotabe

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de jotabe. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que César Setón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valentí Vallbona, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en 文仁 (Fumihito) 井沢 (Izawa) va entorpir al marcador d'en Luis Pontes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Amb 23 minuts disputats, Stanisław Gromacki gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Juan Pablo Lanzol va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de jotabe a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Konstantinos Georgatos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valentí Vallbona va fer una magnífica centrada, però la rematada de 文仁 (Fumihito) 井沢 (Izawa) va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

A.C. Coyote

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Coyote van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Jumber Oziashvili va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Coyote va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abderrahmane Mnebhi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Iker Gastey va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mihai Rotăreanu va fer una jugada per la banda esquerra, però Noah Liu va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jumber Oziashvili la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Coyote havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abderrahmane Mnebhi de Coyote la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.