Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

South Tigers (49238) - Pozal de gallinas (994935) » 726883087: T75/J7/V

Liga 726883087 Información oficial sobre el partido 726883087 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.10 (5523)

South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido 2 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Rémy Vocanson (59') 1 - 0
Luka Massen (62') 2 - 0
South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido 2 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido 3 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

South Tigers

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Rémy Vocanson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tigers es posava per davant!
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Marwan Moaid Al-Nahdy és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Luka Massen perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kaarlo Lundelin va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 8. En Luka Massen va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Tigers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Arsalan Alipour va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Arsalan Alipour va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tigers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Sven Schuster-Kattner del Tigers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Sven Schuster-Kattner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Armengol Erola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Marwan Moaid Al-Nahdy gairebé va marcar per a Tigers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Rémy Vocanson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Idipodas Kouroupetzoglou de Tigers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pozal de gallinas