Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moradistas F.C. (1333536) - Club a Libre (1371491) » 726882603: T75/J12/V

Liga 726882603 Información oficial sobre el partido 726882603 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.1 (5514)

Moradistas F.C. Alineación oficial del equipo 'Moradistas F.C.' en el partido 0 - 0 Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moradistas F.C. Alineación oficial del equipo 'Moradistas F.C.' en el partido 2 - 0 Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido
Tiene mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moradistas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pascal Janeczek va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rafa Costana va superar els defenses rivals per velocitat al minut 17 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Amb 28 minuts disputats, Rafa Costana gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jannick Scheiber va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Nuno Carlos Dias arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafa Costana va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tayron Cordona va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Moradistas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Terencio do Barco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Moradistas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Baltasar Alcolea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jannick Scheiber.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Baltasar Alcolea del Moradistas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Rafa Costana va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moradistas.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Moradistas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Terencio do Barco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nuno Carlos Dias va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Club a Libre

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Albino Cardoso Sá es va comportar com un juvenil al minut 72 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.