Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valinor Knicks (774537) - Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) » 726882283: T75/J2/IV

Liga 726882283 Información oficial sobre el partido 726882283 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / IV.60 (3483)

Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 1 - 1 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Sæmundur Ingiþórsson (14') 0 - 1
Sergio Santisteban (25') 1 - 1
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 1 - 1 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 2 - 0 Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 125 Minuto 14 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sæmundur Ingiþórsson va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.
  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sergio Santisteban va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Valinor empatava el partit, 1 a 1, al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos José Triana va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Hendardi Khusaeri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Santisteban va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Tytus Tęcza, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Eclipse FC, però Mahyar Houshmandzadeh no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Ali Halitović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valinor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Ali Halitović del Valinor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Carlos José Triana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Valinor va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Ali Halitović va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eclipse Castilla-Hermida FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christos Strakottos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Laurenţiu Butnariu ja els havia advertit que el porter contrari, en Bogdan Râtan, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.