Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torino ' (119446) - realaravaca (1455701) » 726882224: T75/J1/IV

Liga 726882224 Información oficial sobre el partido 726882224 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / IV.59 (3482)

Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido 2 - 2 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
0 - 1 Skirgaila Stasiunas (18')
Diego Vetturi (28') 1 - 1
1 - 2 Reda Merouani (57')
Javier Gómez de Espinosa (90') 2 - 2
Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido 2 - 2 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido 2 - 0 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torino '

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Torino s'esgargamellaven dempeus per esperonar Diego Vetturi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Javier Gómez de Espinosa facilitava les coses al Torino amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Torino per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Nicola Ticozzi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Torino va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Segismundo Arjona va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giannino Insigne! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Gómez de Espinosa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Manuel Muriedas de Torino va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Torino va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Vetturi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefano Turrisi de Torino es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Stefano Turrisi de Torino per doble groga al minut 29.

realaravaca

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): El realaravaca era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Skirgaila Stasiunas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 57, quan Reda Merouani va posar els visitants realaravaca per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Ruprecht Habicht va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el realaravaca va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Skirgaila Stasiunas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mikael Lahdensuo va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Reda Merouani, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 33 en Ruprecht Habicht ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Reda Merouani el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.