Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Descansa FC (314104) - Union atlética los mirlos (779748) » 726881753: T75/J9/IV

Liga 726881753 Información oficial sobre el partido 726881753 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / IV.50 (3473)

Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido 3 - 3 Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido
Fernando Armendáriz (9') 1 - 0
Luca Merlini (24') 2 - 0
2 - 1 Estebe Lexarriaga (26')
2 - 2 Farshid Shirvand (29')
2 - 3 Estebe Lexarriaga (58')
Fernando Armendáriz (72') 3 - 3
Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido 3 - 3 Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido 3 - 1 Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Descansa FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fernando Armendáriz de Descansa aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, Descansa va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luca Merlini, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Fernando Armendáriz era molt més ràpid que el defensa Johannes Pipenburg. Al minut 72, el jugador de Descansa va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Descansa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Daniel Engelkes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Yoran Waterreus, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Engelkes de Descansa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Union atlética los mirlos

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 26, el jugador visitant Estebe Lexarriaga va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Farshid Shirvand que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a atlética prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Estebe Lexarriaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del atlética que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lucjan Matyka, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pedro Mosqueda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johannes Pipenburg de atlética amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.