Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LokoMotiv AO (436195) - BADALONA SUR (1591225) » 726881600: T75/J14/IV

Liga 726881600 Información oficial sobre el partido 726881600 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / IV.47 (3470)

LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 2 - 2 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
Sebastián Martín Díaz (30') 1 - 0
1 - 1 Claudino Otton (38')
Roberto Cerdeño (41') 2 - 1
2 - 2 Ismael Chavarría (55')
LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 2 - 2 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 2 - 0 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LokoMotiv AO

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Loko va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sebastián Martín Díaz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Loko s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Roberto Cerdeño per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adán Arrabal va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Loko per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roberto Cerdeño, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nazmi Hacı per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaime Herrera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Loko va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rudy Étienne va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Herrera.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Sebastián Martín Díaz del Loko ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Loko va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Jesús Ángel Mainez García va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

BADALONA SUR

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Claudino Otton.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 55 minuts quan Ismael Chavarría va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a BADALONA.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ismael Chavarría ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Silva Haro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BADALONA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Moosbrugger de BADALONA es va guanyar la targeta groga merescudament.