Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Canteras Beach (779085) - Nottingam Prisa (778940) » 726881296: T75/J8/IV

Liga 726881296 Información oficial sobre el partido 726881296 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / IV.42 (3465)

Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido 2 - 1 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
林 (Lin) 贤俊 (Xianjun) (3') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Civerio (9')
Gogi Arishvili (78') 2 - 1
Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido 2 - 1 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido 5 - 1 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Canteras Beach

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de 林 (Lin) 贤俊 (Xianjun), que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Canteras sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Gogi Arishvili va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marc Monsarrat per poc que no incrementa el marcador al minut 8. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcel Daina va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Canteras va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 林 (Lin) 贤俊 (Xianjun) en un 1 contra 1 amb el porter Marcel Daina, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Nottingam Prisa

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 9 minuts, Ignacio Civerio va superar per velocitat Robert Sykulski per posar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Nottingam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Flávio Gomes Costa va desviar el xut final de Bohdan Hloch després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Teodorico Faleiro de Nottingam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 65, quan en Rosario Barrea va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.