Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paradise Team_ (798864) - Naranco SC (492497) » 726881190: T75/J9/IV

Liga 726881190 Información oficial sobre el partido 726881190 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / IV.40 (3463)

Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 4 - 1 Naranco SC Alineación oficial del equipo 'Naranco SC' en el partido
Matyáš Neumann (57') 1 - 0
1 - 1 Florian Grzędziński (61')
Valentin Coandă (62') 2 - 1
Matyáš Neumann (82') 3 - 1
Alp Nizami (83') 4 - 1
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 4 - 1 Naranco SC Alineación oficial del equipo 'Naranco SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Paradise Team_ Alineación oficial del equipo 'Paradise Team_' en el partido 3 - 1 Naranco SC Alineación oficial del equipo 'Naranco SC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paradise Team_

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Matyáš Neumann va donar a Paradise un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valentin Coandă, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Paradise va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Matyáš Neumann va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alp Nizami va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Torben Ballon va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Paradise.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimo Pistis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Héctor Julio Oliva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Luis Giance va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torben Ballon de Paradise va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Naranco SC

Goles Goles

  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 61 i semblava que NSC desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Florian Grzędziński va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Piet-Hein Louter va estar a punt de posar per davant a NSC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emir Kerem Edgü va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Ilie de NSC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wisis Hippenmeyer.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivano Cicatelli de NSC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.